Bakina Tajna - Bakina Tajna / Ajvar Domaci | 550G | Pittig / Ljuti | Domaci

Aantal: 16

Ajvar is heerlijk als tapenade of als saus bij groentes of vlees. Twee tot drie simpele ingredïenten: Geroosterde puntpaprika’s, olijfolie en soms nog aubergine.

Het wordt vaak thuis gemaakt. In open potten, op houtovens. Pure ingredienten & puur vakmanschap.


 

Bakina Tajna

‘Bakina Tajna’ betekent ‘Oma’s geheim’.  Bakina Tajna wordt gemaakt in een ecologisch schone omgeving. In een klein dorpje aan de voet van de berg Kopaonik in Servië. Het plaatsje heet Kobilje. Na Washington en Tokijo is dit bijzondre merk voor authentieke Jam en Ajvar nu ook te krijgen in Amsterdam.

Zonder conserveringsmiddelen.

Deze huisgemaakte selectie wordt op houtovens en in grote open potten gemaakt. Door puur vakmanschap blijft de kwaliteit en het voedzame karakter van de streekvruchten bewaard. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »