Gönc "G" Merlot | 2015 | 15.0% 0.75L

Aantal: 6

Merlot uit Steiermarken geeft geen indruk van provocaties in de wijnwereld. Merlot is de punt op een i en roteert 360 °. Het is gewoon dat honderddertig stippen hun wilde kant laten zien. Deze wijn spreekt voor zich. De maker vat de toespraak samen in één enkele zin:
Ik luisterde naar de wijn en ik hoorde mijn verhalen.
Een aantrekkelijke donkerrode kleur draagt bij aan de mysterieuze ervaring. Die in een zachte volheid in het glas breekt.
Kruimige aroma’s worden aangevuld met een drupje pittige zwarte peper en een vleugje frisdrank, waardoor de wijn in een geheel nieuwe dimensie wordt ervaren.
De authentieke aard en het potentieel van de wijnbouwomgeving inspireerden de auteur. Behoorlijk lef wordt uitgedrukt. Wijn is voor iedereen die van concrete dingen geniet.


Wanneer ?: Als je de wilde kant wakker wilt maken.
Tannines zitten nog in de fles om een uitzonderlijke snufje subtiele intonaties en zelfs de structuur van zure aroma’s te verzachten en harmoniseren.
Dat is waarom je zijn wilde kant even later wakker kunt maken.
Waarbij ?: Precies die vleesgerechten, die geen compromissen sluiten.
Of gewoon zoals het is, wanneer jhe wilt genieten van een echt diner zonder extra begeleiding.

Hij valt op in ieder oog.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »