Podravka - Goulasch | Podravka | 200G

Aantal: 24

Rund­vlees­gou­lasch. Po­dra­vka, meer dan 50 jaar van uitmuntendheid!

Hoogwaardig rundvlees in sappige saus past perfect bij allerlei soorten pasta, aardappel of rijst. Geniet van het ontdekken van nieuwe heerlijke combinaties!

Het oorspronkelijk Kroatisch logo wordt alleen aan de originele Kroatische producten van topkwaliteit gegeven en is een ander bewijs van de kwaliteit ervan en de Superior Taste Award. Marktleider in Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Macedonië en Kosovo.

Bereiding: voor het eten te verwarmen op milde temperatuur. Het kan worden gegeten als hoofdgerecht of in combinatie met aardappelen, rijst, polenta en verschillende soorten pasta.

In­gre­di­ën­ten: wa­ter, ge­kookt rund­vlees (30%), rund­vlees­vet, to­ma­ten­con­cen­traat, tar­wemeel, spe­ce­rij­en, keu­ken­zout, sui­ker, bran­de­wijn­azijn, smaak­ver­ster­ker (mo­n­o­na­tri­um­glu­ta­maat).

Allergie-informatie: Be­vat tar­we. Be­vat glu­ten­be­vat­ten­de gra­nen. Kan spo­ren van ei, so­ja, melk en sel­de­rij be­vat­ten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »