Lane - Lane Kinderkoekjes | biscuits | 600g

Aantal: 27

Lane Kinderkoekjes. biscuits. 600g Plazma

Plazma heeft een unieke smaak en knapperigheid: Het is voedzaam en onvervangbare voor hele generaties. Plazma zit in de categorie top-food producten, door zeer voedzame ingrediënten. Rijk aan vitaminen en mineralen zoals calcium, fosfor en ijzer die een goede groei mogelijk maken, botten en tanden versterken, stofwisseling reguleren en revitaliseren.

Dankzij een evenwichtige verhouding van macro- en micro voedingsbestanddelen wordt Plazma aanbevolen aan mensen van alle leeftijden, als gewone maaltijd of maaltijdvervanger – Al vanaf van 12-maanden oude peuters tot de alleroudsten. Plazma is trans-vet-vrij en is geschikt voor vegetariërs.

Sinds 1967 toen het bedrijf Bambi begon, startten binnenlandse expert, technologen van Bambi, de ontwikkeling van een koekje, dat niet alleen een traktatie maar ook gewooon eten zou worden. Tegenwoordig is Plazma een doorsneeonderdeel van het huishouden, inclusief een nationale traditie. De kwaliteit verbonden met de merknaam, vertrouwen en de geschiedenis prikkelt de meest pure en meest eerlijke emoties.

De wensen en behoeften van klanten volgend, heeft Plazma zich ontwikkeld tot hele familie van producten die op allerlei manieren gebruikt worden. Naast originele Plazma bevat het aanbod ook gemalen Plazma die wordt gebruikt als ingredient in lekkernijen en als maaltijdvervanger in combinatie met melk. Mini Plazma is er voor on-the-go consumptie en om extra te genieten en voor fijnproeverijen is er Choco Plazma, licht gedipt in  zachte Bambi melkchocolade of volledig “omhuld” in chocolade. Daarnaast is er Choco Plazma Orange, een combinatie van Plazma en chocolade verfrist met een vulling van sinaasappel.

Sinds kort hebben we Plazma in een ‘vasten’-versie, om al onze keuzes, belangrijke beslissingen en momenten het hele jaar rond te ondersteunen. 

Nu kunt je ook genieten van je favoriete Plazma smaak als je vast. Basisvoorwaarde voor de ontwikkeling van dit product was om dezelfde smaak te leveren aan u precies en ruikt als uw favoriete Plazma! Posna Plazma is gemaakt van rijst en soja melk en verrijkt met ijzer, zink en calcium, evenals elementen die essentieel zijn voor onze vitale lichaam vooral tijdens de periode van vasten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »