Lane - Lane Mljeveno POSNO | Veganistische gemalen biscuits | 300g

Aantal: 7

We hebben onlangs Plazma gelanceerd in een "snelle" versie om al onze beslissingen, belangrijke beslissingen en momenten gedurende het jaar te ondersteunen. Zelfgemaakte zoete lekkernijen als je lekkere lekkernijen wilt die vrij zijn van dierlijk vet, zuivelproducten en eieren.

Nu kunt u ook genieten van uw favoriete plazma-smaak als u vast. De basisvereiste voor de ontwikkeling van dit product was om u exact dezelfde smaak en geur te geven als uw favoriete plazma! Posna Plazma wordt gemaakt van rijst en sojamelk en is verrijkt met ijzer, zink en calcium en met elementen die belangrijk zijn voor ons vitale lichaam, vooral tijdens de vastenperiode.

De warme vriend van elk huishouden, ground plazma, is in combinatie met melk een ideale maaltijd voor elk moment van de dag. Ground Plazma geeft je favoriete snacks een speciaal tintje, want zonder Plazma is er geen feest. Zelfs pannenkoeken zijn ondenkbaar zonder grondplazma.

Plazma heeft een unieke smaak en knapperigheid: het is voedzaam en generaties lang onvervangbaar. Plazma is een van de beste voedingsmiddelen vanwege de zeer voedzame ingrediënten. Rijk aan vitamines en mineralen zoals calcium, fosfor en ijzer die een goede groei mogelijk maken, botten en tanden versterken, de stofwisseling reguleren en revitaliseren.

Dankzij een uitgebalanceerde verhouding van macro- en microvoedingscomponenten wordt Plazma aanbevolen voor mensen van alle leeftijden als gewone maaltijd of als maaltijdvervanger - van de peuter van 12 maanden tot de oudste. Plazma is transvetvrij en geschikt voor vegetariërs.

Sinds 1967, toen de Bambi Company werd opgericht, begon de huisdeskundige Bambi Technologen een koekje te ontwikkelen dat niet alleen een traktatie zou zijn, maar ook een gewoon levensmiddel. Tegenwoordig is plazma een integraal onderdeel van het huishouden, inclusief een nationale traditie. De kwaliteit van de merknaam, het vertrouwen en het verhaal wekt de puurste en meest eerlijke emoties op.

Op basis van de wensen en behoeften van klanten heeft Plazma zich ontwikkeld tot een hele familie van producten die op verschillende manieren gebruikt worden. Naast originele plazma omvat het assortiment ook gemalen plazma, dat wordt gebruikt als ingrediënt in lekkernijen en als maaltijdvervanger in combinatie met melk. Mini Plazma is bedoeld voor gebruik onderweg en voor extra genot. Voor fijnproevers is er Choco Plazma, licht gedompeld in zachte Bambi melkchocolade of geheel omhuld met chocolade. Er is ook Choco Plazma Orange, een combinatie van plazma en chocolade die wordt opgefrist met een sinaasappelvulling.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »