Hana Sarcevic - Natuurlijke Honing Fruhtracht | Hana Sarcevic | 500G

Aantal: 60

Bijenteelt Hana Sarcevic Voor de natuur en met de natuur

HONING – EEN GESCHENK VAN DE AARD VOOR DE MENSHEID

Honing is gemaakt van nectar die rassella in de natuur verzamelt en wordt verwerkt in zijn lichaam en vervolgens afgezet in de honingraatcellen. Het is een extreem voedzaam voedsel, rijk aan veel voedingsstoffen met grote fysiologische en preventieve waarde voor het menselijk lichaam.

 

Honing is een krachtige antioxidant om de immuniteit te verhogen en wordt vooral aanbevolen in combinatie met citroen. Honing uit het klimaat waarin het leeft, kan het lichaam helpen wennen aan pollen en zo allergieën verminderen!

Flavonoïden, ascorbinezuur, fenolzuren en carotenoïden zijn slechts enkele van de antioxidanten in honing. De samenstelling van de antioxidanten van honing is afhankelijk van de plantenbron en de donkere honing vertoont sterke antioxiderende eigenschappen.

De belangrijkste antioxidanten in honing zijn de flavonoïden, waarvan studies hebben aangetoond dat ze sterke antioxiderende effecten op vitamines hebben.

 

 

Honing heeft vele andere geneeskrachtige eigenschappen en wordt meestal toegeschreven aan de geneeskrachtige eigenschappen van de planten waarvan het afkomstig is.

 

We produceren twee soorten honing, lente en zomer. Deze bijenteeltmethode maakt het mogelijk om de kwekerijen in hun natuurlijke collectieve leven minimaal te verstoren, evenals de hoge kwaliteit van honing.Deze twee soorten honing bevatten nectars en sporen van stuifmeel van alle planten en vruchten die in deze klimaten bloeien. In: de schone natuurlijke omgeving van onze rivieren zijn er velden van boter, klaver, evenals bomen 1ipe, kastanje, verschillende vruchten, evenals naaldbomen …

., Over het kantoor van Hana Sarcevic:

Mijn naam is Hana Zarcevic, geboren in 1994 en ik ben de voorzitter van de Beekeepers Association met ongeveer 240 leden. Sinds een aantal jaren zijn ik en mijn familie betrokken bij de productie van rassel en honing. We begonnen op kantoor te werken met de wens om bij te dragen aan het behoud van de natuur en om 100% natuurlijke honing te produceren met al zijn positieve en natuurlijke eigenschappen. De kwaliteit van onze honing, evenals de verpakking waarin de honing wordt geplaatst, wordt regelmatig gecontroleerd door het Bureau en het Veterinair Instituut in Duitsland.

PLe1arstvo Hana Sarcevic

Meyerbeerstr. 54 48163 Miinster

Telefoon: 0049 1791226151 e-mail: [email protected]

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »