Natuurlijke Honing Sommertracht | Hana Sarcevic | 500G

Aantal: 42

Natuurlijke honing en zijn eigenschappen

 

Honing bestaat voornamelijk uit druiven- en fruitsuiker en honing is gemaakt van een hele reeks natuurlijke ingrediënten die bepalen dat honing de honing is. Honing is geschikt om voor lange termijn in grote hoeveelheden te worden opgeslagen zonder speciale voorbereiding.

Wanneer het in gekristalliseerde toestand wordt gebracht, wat zijn ultieme natuurlijke staat is, kan het heel lang worden bewaard zonder het te veranderen. De kristallisatie van honing hangt af van het type en de hoeveelheid individuele suikers in de honing, in totaal 73-83%, en ze worden geclassificeerd in monosacchariden (glucose en fructose), disacchariden (sucrose, maftose, isomaltose, nigerosis, turanose, cobiosis, laminoribose, a- en R – trehalose en gentiobio- voor maltulose en isomaltulcose melibiose) en oligosachariden (erlose, melecitosis, a- en R- isomaltosylglucose, maltotriose, 1-kestose, panose, centose, isopanose en raffinose, isomaltotetrosis en isomaltopetopisopisopisopisopis en isomaltopetosis en isomaltopetosis en isomaltopetopisis

Het grootste percentage van alle koolhydraten zijn glucose – dextrose (druivensuiker) en fructose – 1evulose (fruitsuiker) monosacchariden, die 88-95% van de totale koolhydraten uitmaken. De zoetheid van honing, 1 plakkerigheid, dichtheid, viscositeit, neiging tot kristallisatie, hygroscopiciteit en microbiologische activiteit zijn afhankelijk van de hoeveelheid individuele suikers, en vooral van de twee meest voorkomende suikers, glucose en fructose.

Glucose en fructose hebben de grootste invloed op kristallisatie. Als er een hoger percentage glucose is, zoals in de lente bloemen, koolzaad, zonnebloem en boter, kristalliseert honing sneller. Kristallen kunnen zich al beginnen te vormen, waardoor het moeilijk is om honing te extraheren bij terugkeer. Deze honing begint na 10-14 dagen te kristalliseren. Blootstelling aan honing bij lage temperaturen bevordert een snelle kristallisatie. Om alle positieve eigenschappen van honing te behouden, wordt het meestal op een donkere en koele plaats bewaard. De kristallisatie verloopt tamelijk gelijkmatig, van onder naar beneden en van boven naar beneden. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk worden teruggevoerd naar vloeistof door verhitting, en er moet rekening mee worden gehouden dat de honing niet bestand is tegen hoge temperaturen. Het proces van het terugbrengen van de honing naar de vloeibare toestand wordt honingkristallisatie genoemd. Bij verwarming op hoge temperaturen verliest honing zijn natuurlijke eigenschappen en daarom is de maximale temperatuur van honing 41 ° C. De honing wordt gedekristalliseerd door een glazen pot honing in een pot met verwarmd water te plaatsen. Laat honing niet in direct contact komen met een warmtebron. o Gelijke homogene structuur, de honing wordt langzaam gemengd, waardoor de kristallen breken en de honing romig wordt.

Natuurlijke honing kan goudgeel zijn, maar ook erg donker van kleur.

Aan de bijenteelt Hana Sarcevic

Meyerbeerstr. 54 Miinster

Telefoon: 0049 1791226151

 

 

——

 

 

Bijenteelt Hana Sarcevic Voor de natuur en met de natuur

HONING – EEN GESCHENK VAN DE AARD VOOR DE MENSHEID

Honing is gemaakt van nectar die rassella in de natuur verzamelt en wordt verwerkt in zijn lichaam en vervolgens afgezet in de honingraatcellen. Het is een extreem voedzaam voedsel, rijk aan veel voedingsstoffen met grote fysiologische en preventieve waarde voor het menselijk lichaam.

 

Honing is een krachtige antioxidant om de immuniteit te verhogen en wordt vooral aanbevolen in combinatie met citroen. Honing uit het klimaat waarin het leeft, kan het lichaam helpen wennen aan pollen en zo allergieën verminderen!

Flavonoïden, ascorbinezuur, fenolzuren en carotenoïden zijn slechts enkele van de antioxidanten in honing. De samenstelling van de antioxidanten van honing is afhankelijk van de plantenbron en de donkere honing vertoont sterke antioxiderende eigenschappen.

De belangrijkste antioxidanten in honing zijn de flavonoïden, waarvan studies hebben aangetoond dat ze sterke antioxiderende effecten op vitamines hebben.

 

 

Honing heeft vele andere geneeskrachtige eigenschappen en wordt meestal toegeschreven aan de geneeskrachtige eigenschappen van de planten waarvan het afkomstig is.

 

We produceren twee soorten honing, lente en zomer. Deze bijenteeltmethode maakt het mogelijk om de kwekerijen in hun natuurlijke collectieve leven minimaal te verstoren, evenals de hoge kwaliteit van honing.Deze twee soorten honing bevatten nectars en sporen van stuifmeel van alle planten en vruchten die in deze klimaten bloeien. In: de schone natuurlijke omgeving van onze rivieren zijn er velden van boter, klaver, evenals bomen 1ipe, kastanje, verschillende vruchten, evenals naaldbomen …

., Over het kantoor van Hana Sarcevic:

Mijn naam is Hana Zarcevic, geboren in 1994 en ik ben de voorzitter van de Beekeepers Association met ongeveer 240 leden. Sinds een aantal jaren zijn ik en

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »