Oaza - Oaza Water | Prirodna Voda | 0.5L

Oaza Water | Natuurlijk water 0,5L

Aantal: 22

Oaza natural water is een lente Bosnisch water van bron Crni vrh nabij Tešanj, een ware oase van rust en natuurlijke hulpbronnen. het wordt afgevoerd vanaf een diepte van ongeveer 100 m en filtert op natuurlijke wijze door de ondoordringbare lagen minerale rotsen. Dergelijk water heeft geen enkel contact met de buitenste verontreinigingen gevuld in flessen, en het eerste contact met de buitenwereld is bij de eerste opening van de fles. Het is drinkwater van hoge kwaliteit met uitstekende organoleptische, fysisch-chemische en biologische eigenschappen.

 

Oasis heeft een gebalanceerde en stabiele minerale samenstelling die het hele jaar door regelmatig wordt gecontroleerd. Met een gunstige pH-waarde en andere gunstige fysische en chemische eigenschappen, wordt Oaza aanbevolen als een ideaal ontgiftingsmiddel. Met een perfect uitgebalanceerde samenstelling van mineralen helpt het lichaam te reinigen en zorgt het voor de nodige ontgifting. De chemische samenstelling van de Oaze is ideaal voor het dynamische ritme van het leven, organoleptische eigenschappen die gunstig zijn voor de dagelijkse consumptie, en biologische eigenschappen hebben een gunstige invloed op de gezondheid van elke persoon.

 

OAZA is het eerste water uit Bosnië en Herzegovina dat gouden medailles ontvangt voor kwaliteit en ontwerp op een van ’s werelds belangrijkste waterbeurzen in de Amerikaanse Berkeley Springs, enkele jaren achter elkaar.

 

Onderscheidingen bij de “Berkeley Springs International Water Tasting Awards”, West Virginia USA

Zilveren medaille 2015

Gouden medaille 2002

Bronzen medaille 2001

2000 zilveren medaille

Gouden medaille 1998

 

 

Het wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik, vooral voor mensen die worden blootgesteld aan fysieke inspanningen, omdat het voedingsstoffen helpt om de cellen te bereiken, en op een dergelijke manier het organisme functioneel houdt. Als een typisch merk van Bosnië en Herzegovina is OAZA een van de beste ambassadeurs van Bosnië en Herzegovina en een van de belangrijkste Bosnische merken ter wereld, waarvan de kenmerken werden gerapporteerd door het nationale tv-station National Geography.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »