Prolom - Prolom water | Prolom Voda Planinka | 0.5L

Aantal: 39

Prolom water Planinka: De Prolom Water minerale bron is te vinden op de oostelijke hellingen van de berg Radan, deze behoort tot het oudste vulkanisch massief in de regio. De hele berg Radan is een soort ecologische oase, in een straal van 50 km is er geen industrieele activiteit of drukke snelweg.

Natuurlijk: De Prolom Water minerale bron en moderne bottel installaties zijn te vinden in de directe omgeving van de Prolom Spa. Hier zijn alle helende eigenschappen van Prolom Water en het natuurlijk milieu er op gericht om gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Heilzaam: Prolom Water behoort tot de groep van low-gemineraliseerd, alkalische wateren (pH 8,8 – 9,2), met hypothermische eigenschappen. Het heeft natuurlijk diureticum en bacteriostatisch effect. Hoge alkaliteit van Prolom Water maakt het ideaal voor het regelueren van de lichaams pH-balans. Vanwege de lage mineralisatie kan het worden geconsumeerd in flinke hoeveelheden en de minerale samenstelling is geschikt voor alle bevolkingsgroepen: kinderen, zwangere vrouwen, volwassenen, atleten en amateur-sporters.

Het wordt speciaal aanbevolen voor rehydratatie van ons lichaam en als ondersteuning bij de behandeling van de volgende ziekten:

– Nieren en urinewegen ziekten,
– Digestive ziekten,
– Huidziektes,
– Niet-articulaire reuma.

 

Op weg van bron naar consument, gaat Prolom Water door een volledig gesloten systeem zonder fysische of chemische behandeling. Het eerste contact van Prolom Water en de externe wereld is wanneer u de fles opent!

Prolom Water behoort tot de categorie van natrium-hydro-carbonaat, silica, alkaline, oligominerale en hypothermale wateren

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »