Safram - Soda Bikarbona | Zuiveringszout | 200G

Aantal: 26

Zuiveringszout of Baking Soda is een wit kristalpoeder dat wordt gebruikt in huishoudens. Het wordt gebruikt om bakpoeder, mousserende dranken, cosmetica, om geuren te verwijderen, etc.

Dit belangrijke poeder is te vinden op elk keukenschap. Waarschijnlijk het meest bekende gebruik van zuiveringszout is koken, waarbij het wordt toegevoegd aan deeg in plaats van bakpoeder om het te laten rijzen.

Ook verkrijgbaar in verpakking van 500G en 40G

Achtergrond: Hele boeken zijn geschreven over de genezende krachten en andere voordelen die Soda Bikarbona brengt als een medicijn. Het staat ook bekend als huishoudelijk schoonmaakmiddel. Het wordt ook gebruikt als rijsmiddel bij het bakken omdat het kooldioxidebelletjes produceert die cakes, donuts en sommige soorten brood de kracht geven tijdens het bakken.

En vooral, wordt het gebruikt omdat het verschillende genezende eigenschappen wordt toegekend.

Natriumbicarbonaat, ook wel natriumbicarbonaat of gewoon “bicarbonaat” genoemd, is een van de snelste antacides. Het stopt de jeuk van bijten en insectensteken. Het helpt om plaques te verwijderen en zuren te neutraliseren die de tanden beschadigen. Vermindert de symptomen van blaasinfecties. Artsen gebruiken het zelfs om het zuurniveau in het bloed tijdens dialyse bij nierziekte te verminderen. Onderschat het kleine bakzakje op uw plank dus niet.

In medische koekjes zonder aluminium is heet een natuurlijk neutraliserend middel. Alle chemicaliën kunnen op basis van hun pH, zuurgraad of alkaliniteit variëren. Water is, met een pH-waarde van 7, 0 neutraal. Als je last van brandend maagzuur hebt, kun je een lepel natriumbicarbonaat nemen met een paar druppels citroensap gemengd in een glas water.

Citroensap helpt om het een beetje van gas te ontdoen dat soda kan produceren wanneer het combineert met maagzuur. Als je dit mousserende heilzaam drankje drinkt, zal het zoutzuur neutraliseren en het omzetten in onschadelijk natriumchloride en kooldioxide. Dit effect duurt kan ongeveer 30 minuten aanhouden, maar het werkt bijna onmiddellijk.

Natriumbicarbonaat als bestrijding van voor jichtklachte komt voort uit de aanwezigheid en het optreden van sterk urinezuur. Met behulp van het poeder verbetert en neutraliseert de pH in de urine.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »