Stapici Prima Kikiriki | Zoutstengels | 230G

Aantal: 6

Stapici Prima Zoutstengels  230g bevat mineralen, vitaminen en vezels en overtreft met een rijke vulling alle soortgelijke producten. 

Prima – Magische smaak, magische snack: Alleen de Prima kwaliteit biedt een breed scala aan smaken en authentieke ingrediënten, en is precies bereid naar een smaak die je zintuigen prikkelt.

Prima maakt van elke actie een moment van gezonde energie. Gemaakt van de fijnste natuurlijke materialen, op basis van meel en  tarwe- en Prima plantaardige vetten. Prima is evenwichtig voedsel en de juiste oplossing voor elke gelegenheid.

Prima is een lichte maaltijd, die bijdraagt aan je goede humeur en vormt een aanvulling op de werkdag. Geniet van Prima zonder schuldgevoel, die je kunt delen met vrienden en familie in rustmomenten. Prima is inspirerend zout plezier dat je fantasie prikkelt je eventuele uitdagingen laat oplossen.

Zo retro, maar ook een nieuwe ervaring.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »