Temet Ergo Wit | Vinarija Temet | 2012 0.75L

Aantal: 2

Temet Ergo Wit Vinarija Temet is een heldere wijn met een mooie geelgroene kleur en veel vettigheid. Intense aroma’s met veel fruit, wat door de houtrijping uitmuntend bewaard is gebleven. In de mond vet, complex en tijdrovend. Het volledige potentieel van deze wijn zal pas na oudering aan de oppervlakte komen. ( Druifsamenstelling: 90% chardonnay, 7% pinot gris, 3% temjanika)

Perswijn: 4½ ∗

Ten zuiden van Belgrado, in het dal van de Morava rivier en op de omliggende heuvels, ligt de stad Jagodina. Van oudsher een wijnbouwgebied, getuige ook de aanwezigheid van een groot wijnhuis in de stad, een voormalige staatscoöperatie. In het gehucht Lozovik, in de heuvels rondom Jagodina, is Vinarija Temet gesitueerd.

Vinarija Temet is een jong en nieuw wijnhuis. De kelders zijn in 2009 gebouwd en voorzien van de nieuwste technische mogelijkheden op het gebied van vinificatie. Een jonge oenoloog, Srdjan Lukajic staart er garant voor de prachtige wijnen die door Vinarija Temet op de markt gebracht worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »