Zlatan Babic Organic | 2014 | 0.75L

Aantal: 30

Zlatan Plavac Organic Droge Rode Wijn – Plavac Mali – Vrhunsko Vino Extra Quality – Vinogrje Primorska Hrvatska – EKO Vino Organic Wine – Bevat Sulfiet – ALC.: 13.5%

Kortgeleden als zeer goed – uitstekend beoordeeld, met 4,5 sterren door Perswijn Magazine.

EKO VINO Zlatan Plavac Vrhunsko van sterrenwijnmaker Plenkovic door het wijnhuis Zlatan Otok van het eiland Hvar in Kroatië. Een uitstekende premium wijn van gecertificeerde biologische teelt van de druif Plavac Mali met gecontroleerde geografische herkomst van de wijngaarden van Jadtrovac Sibenik in Dalmatië.

Op een oppervlakte van 65 ha gedijen verschillende wijnen met uitzonderlijke kwaliteit als Plavac Mali, Babic, Crljenak en Posip.

De wijnen uit het wijnhuis Vinarija Zlatan Otok behoren tot de belangrijkste wijnen van Kroatië en meten zich in klasse met de beste wijnen van Europa.

De Zlatan Plavac, Vrhunsko Crno Suho wijn met EKO label, is een droge top rode wijn (vhrunsko vino = top wijn) die een jaar in grote eiken vaten en roestvrij stalen tanks heeft gerijpt en na het bottelen in op fles opnieuw voor 4 maanden de tijd kreeg om zijn uitzonderlijke kwaliteit te realiseren. Kan nog zeker 5 jaar liggen.

De Zlatan Plavac Organic heeft een mooie donkere robijnrode kleur met paarse tinten en een rijke structuur. De smaak geeft een boeket van donkere gedroogde wilde vruchten en bessen, fruitig en full-bodied met een lange afdronk.

Indien geserveerd bij 18 ° C vormt Zlatan Plavac Sibenik een uitstekende begeleiding bij naar fijne en stevige gerechten zoals lam, donkere vleesgerechten, gegrilde vis, oude kaas en een prachtige mediterraan stukje ham.

Perswijn: 4,5 sterren
Samenvattend, zoals omschreven door Perswijn Magazine: De geur van pruimen en kersen, verleidelijk en in smaak: warm en intens, rijpe en zwoel, zachte tannine.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »