About us

Over ons

 

NEDERLAND EN DE INTERNATIONALE KEUKEN

Ons boodschappenlijstje is de afgelopen dertig jaar veranderd. We weten precies wat we lekker vinden en ons eten komt overal vandaan.. Zo kopen we kaas uit Griekenland, wijn uit Spanje, koffie uit Italië, curry’s uit Thailand en döner uit Turkije. 

Bij Prijatelji.nl vinden we dat er één Internationale Keuken is die nog niet de aandacht krijgt die het eigenlijk verdient: Die uit het voormalige Joegoslavië. 

Er is namelijk zoveel moois en puurs te vinden aan de kusten, de bergen en de binnenlanden van de Balkan. Eeuwenoude culinaire tradities worden hier met trots hooggehouden.

Herkenbare producten worden op een geheel eigen wijze benaderd en dat levert bijzonder smakelijke gerechten op. 

 

 

DE BALKAN IN NEDERLAND

Kroatië, Macedonië, Servië, Montenegro en Bosnië-Herzegovina hebben hun plek aan de Nederlandse keukentafel nog niet veroverd en dat willen wij veranderen. 

Medio 2014 opende Prijatelji.nl  dan ook haar deur en elke dag zoeken we het beste eten en drinken van de Balkan. Zodoende hebben we een ruim assortiment met mooie producten voor jouw ontbijt, lunch of avondeten.

Via ons netwerk bieden we speciale wijnen en bieren aan vanuit de hele regio, en dat tegen een schappelijke prijs. 

 

DE BALKAN BIJ JOU THUIS

We bezorgen al langer in Amsterdam en sinds 2017 brengen we ‘The Best of Balkan’ ook bij jou thuis als je buiten Amsterdam woont.

Als je iets mist in ons assortiment, en je vind dat het past in het Beste dat de Balkan te bieden heeft, laat het ons weten!. Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je opzoeken om heel Nederland ervan te laten proeven. 

 

DE OPRICHTERS

Zeljko & JaapPrijatelji.nl is een co-productie van Zeljko Odzic, 44 jaar oud en Jaap den Dulk, 48 jaar oud. Zeljko heeft een jarenlange achtergrond in Horeca, hij is de enthousiaste oprichter van het restaurant Foodism. Jaap den Dulk is zelfstandig marketing manager met een groot hart voor alles wat enthousiasme in zich heeft.

 

Bedrijfsgegevens:

 

KVK nummer: 59978155


BTW nummer NL: NL853717990B01


IBAN: 

 

Tel:+31.20.785.9168


E-mail adres: info@prijatelji.nl